Run for Jesus – 14 april 2024

Meld je aan als loper of toeschouwer en doe mee!

Wat is Run for Jesus?
Op 14 april 2024 willen we met een grote groep christenen Jezus zichtbaar maken door mee te doen aan de ¼ Marathon Rotterdam (10,55km). De website van de Marathon geeft aan: “Wees trots op jezelf, geloof in wat je doet en laat Rotterdam zien wat je kracht is.”

Door als loper of toeschouwer aanwezig te zijn met een shirt met christelijke tekst, kunnen we op een laagdrempelige manier Jezus zichtbaar maken. Marathon Rotterdam is één van de snelste marathonsteden ter wereld en zo dichtbij de Hoeksche waard. Dit jaar waren er honderdduizenden toeschouwers en alleen al ruim 14.000 lopers voor de ¼ Marathon.

Locatie en tijd
(¼) Marathon Rotterdam vindt plaats in het centrum van Rotterdam. Gemeente Kom en Zie (Boezemgemeente 166) stelt haar gebouw beschikbaar op deze dag. Hier kun je jouw startbewijs en T-shirt ophalen, spullen achterlaten, omkleden, etc. De locatie is dicht bij de start en finish. We zullen met elkaar vanuit hier starten en weer afsluiten. Het tijdstip hangt nog af van het startvak waarin wij zullen beginnen. De ¼ Marathon vindt in ieder geval ’s ochtends plaats. Meer informatie volgt op een later moment.

Aanmelden
We merken dat er sprake is van een groot enthousiasme voor Run for Jesus. Het is gelukt om extra startbewijzen aan te schaffen en daarom kun jij je na de eerste deadline van 31 oktober nog aanmelden tot de bewijzen op zijn. Meld je dus nog snel aan!
Leden van de EGHW kunnen zich aanmelden via mijn.eghw.nl
Geen lid? Meld je hier aan: Run for Jesus 14 april 2024 (extern)

Meer informatie en updates
Wil jij (als gemeente) ook deelnemen aan Run for Jesus en meer informatie hebben? Stuur gerust een mail naar runforjesus@eghw.nl. Houdt deze webpagina in de gaten voor meer informatie. Deelnemers ontvangen per e-mail updates en je kunt Run for Jesus uiteraard op Instagram (@run.4.jesus) volgen voor alle updates.

And He said to them, “Go into all the world and preach the gospel to every creature”.
(Marcus 16:15)

Bekijk het filmpje Run for Jesus – Rotterdam 1/4 Marathon op 14 april 2024

Volg ons op Instagram: run.4.jezus