Welkom bij de EGHW kerstnachtdiensten

Wie denkt aan Kerst, denkt al gauw aan een kerstboom, lichtjes en een mooi gedekte tafel met lekker eten. Maar waar gaat Kerst nu echt over? Kerst is het wonderlijke begin van Gods grote plan: de geboorte van Jezus. Ben je benieuwd naar wie Jezus nu eigenlijk is en wat zijn geboorte vandaag de dag voor je kan betekenen? Je bent van harte welkom tijdens één van de kerstnachtdiensten om hier meer over te horen en mee te zingen en genieten van de prachtige kerstmuziek.

De twee identieke diensten starten om 19:00 uur en 21:30 uur. Toegang is gratis, wel dient er een plaats gereserveerd te worden om teleurstellingen op de avond zelf bij drukte te voorkomen.

Tickets kunnen besteld worden bij www.truetickets.nl/eghwknd

 

Vertalingen

Er zal in de dienst vertaling beschikbaar zijn in het Engels, Arabisch en Farsi. Vraag hiernaar bij binnenkomst. Via een draadloze koptelefoon kunt u de dienst dan live vertaald krijgen.

Translations

Translation services will be available in English, Arabic and Farsi. Ask for this at entry. The service can then be translated live via a wireless headset.

Kerstnachtdienst 2019


Hieronder kunt u de kerstnachtdienst 2019 kijken. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst.

Live-stream.


Hieronder kunt u de kerstnachtdienst live mee kijken. De stream is rond 18.00 uur op 24 december beschikbaar. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst.

Video compilatie kerstnachtdiensten

Bekijk hieronder een aantal compilatie video's. Het belooft ook dit jaar weer een feest te worden!

1e Kerstdag | Kerstgezinsdienst | 10:30 uur

Eerste kerstdag (25 december) is er weer een kerstgezinsdienst. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere dienst met ons te vieren. De dienst begint om 10:30 uur in De Poort, Polderlaan 1, Oud-Beijerland.

Het Kerstdiner

In een ver land woonde eens een koning. Maar het was geen gewone koning. Nee. Hij was oud, akelig, nukkig en verwend. Hij wilde altijd zijn zin hebben. En hij had altijd honger en dorst. Daarom was hij dan ook heel dik. Ook dit jaar heeft de koning weer een reusachtige honger. Een bijzonder kerstdiner moet zijn leegte zien te vullen, maar hoe de hofhouding ook zijn best doet… het wil maar niet lukken. De lekkerste en meest bijzondere gerechten kunnen de koning niet behagen. Iedereen is ten einde raad. Maar dan komt er een onverwachte gast. Kan hij aan de wensen van de koning voldoen?

Het kerstdiner is een komische , muzikale en clowneske voorstelling die gaat over de betekenis van kerst. De voorstelling laat het publiek weer eens met nieuwe ogen kijken naar dit aloude en bekende verhaal.