Kerstnachtdiensten

Op zondagavond 24 december zullen er twee kerstnachtdiensten worden gehouden in het kerkgebouw De Poort van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard in Oud-Beijerland. In een intieme kerstsfeer zullen we met elkaar Kerst groots vieren. Er zullen 2 identieke diensten zijn. De eerste dienst is om 19:00 uur en de tweede dienst is om 21:30 uur. We willen u van harte uitnodigen om Kerst met ons te vieren.
De toegang is gratis. Wel dient u tijdig voor één van de diensten te reserveren zodat u verzekerd bent van een plaats. Vanaf 11 december 10:00 zal het mogelijk zijn om tickets te reserveren. https://www.truetickets.nl/p/17925/kerstnachtdiensten-eghw-2023 Nodig ook anderen in uw omgeving uit om te komen!

Livestream

Kunt u deze avond niet komen maar wilt u de kerstnachtdiensten wel live volgen? Dat kan, want via de website www.eghw.nl kunt u ook dit jaar live meekijken en de dienst meebeleven. Dit zal op dezelfde tijd zijn als de diensten.

Vervoer

Komt u uit Oud-Beijerland? Komt u dan zoveel mogelijk op de fiets. Komt u met de auto? Rijd u dan zoveel mogelijk met elkaar mee. Verder zal de parkeerwacht aangeven waar u kunt parkeren.

Just some placeholder content. Edit the module to change it.

Just some placeholder content. Edit the module to change it.

Translations

Translation services will be available in English, Arabic and Farsi. Ask for this at entry. The service can then be translated live via a wireless headset.

 
 

Live-stream.


Hieronder kunt u de kerstnachtdiensten live mee kijken. De stream is om 19.00 en 21.30 uur op 24 december beschikbaar. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst.

Video compilatie kerstnachtdiensten

Bekijk hieronder een aantal compilatie video's.
 

1e Kerstdag | Kerstgezinsdienst | 10:30 uur

Eerste kerstdag (25 december) is er weer een kerstgezinsdienst. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere dienst met ons te vieren. De dienst begint om 10:30 uur in De Poort, Polderlaan 1, Oud-Beijerland.

Sterren gezocht!

Een warme en humoristische kerstvoorstelling rond de Wonderwolk. Over een stoer schaap dat denkt dat 'ie een superster is en een wollig schaap dat compleet de weg kwijt is. Als het avontuur compleet in het honderd lijkt te lopen komt het publiek als stralende sterren in actie en belanden we bij een stal dat een eeuwenoud wonder herbergt...

De Wonderwolk vol bijzondere instrumenten, grappige poppen en wonderlijke verhalen bewijst dat wonderen de wereld nog niet uit zijn! Met muzikaal meespeeltheater wil de Wonderwolk een plek bieden waar je mag ontdekken dat ook jij bijzonder bent en in de wolken mag zijn.