Kerstnachtdienst

Ook dit jaar is de Kerstnachtdienst van de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard (EGHW) te volgen via de livestream! Het belooft een prachtige avond te worden met een gevarieerd programma waarbij de verkondiging van het Woord afgewisseld wordt met prachtige kerstliederen. Kerst draait om de geboorte van Jezus Christus. Er zijn honderden namen en titels van Jezus te vinden in de Bijbel. Sommige waren voor Zijn geboorte bekend, andere namen heeft Hij zelf bekend gemaakt. Door die namen en titels te bestuderen ontdek je steeds meer over het geweldige karakter van de Here Jezus. Komende kerstnachtdienst zullen we ingaan op slechts één van zijn namen: Vrede vorst! Prince of Peace. Wat heeft Jezus komst met vrede te maken? En waar is dan in vredesnaam die vrede?

Just some placeholder content. Edit the module to change it.

Just some placeholder content. Edit the module to change it.

Translations

Translation services will be available in English, Arabic and Farsi. Ask for this at entry. The service can then be translated live via a wireless headset.

 
 

Live-stream.


Hieronder kunt u de kerstnachtdienst live mee kijken. De stream is om 20.00 uur op 24 december beschikbaar. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst.

Video compilatie kerstnachtdiensten

Bekijk hieronder een aantal compilatie video's.
 

1e Kerstdag | Kerstgezinsdienst | 10:30 uur

Eerste kerstdag (25 december) is er weer een kerstgezinsdienst. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere dienst met ons te vieren. De dienst begint om 10:30 uur in De Poort, Polderlaan 1, Oud-Beijerland.

Sterren gezocht!

Een warme en humoristische kerstvoorstelling rond de Wonderwolk. Over een stoer schaap dat denkt dat 'ie een superster is en een wollig schaap dat compleet de weg kwijt is. Als het avontuur compleet in het honderd lijkt te lopen komt het publiek als stralende sterren in actie en belanden we bij een stal dat een eeuwenoud wonder herbergt...

De Wonderwolk vol bijzondere instrumenten, grappige poppen en wonderlijke verhalen bewijst dat wonderen de wereld nog niet uit zijn! Met muzikaal meespeeltheater wil de Wonderwolk een plek bieden waar je mag ontdekken dat ook jij bijzonder bent en in de wolken mag zijn.