Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /websites/eghw.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1938

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /websites/eghw.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 1942

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /websites/eghw.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2609
Kerstnachtdienst EGHW - EGHW

Kerstnachtdienst

Welkom bij de EGHW kerstnachtdiensten

Wie denkt aan Kerst, denkt al gauw aan een kerstboom, lichtjes en een mooi gedekte tafel met lekker eten. Maar waar gaat Kerst nu echt over? Kerst is het wonderlijke begin van Gods grote plan: de geboorte van Jezus. Ben je benieuwd naar wie Jezus nu eigenlijk is en wat zijn geboorte vandaag de dag voor je kan betekenen? Je bent van harte welkom tijdens één van de kerstnachtdiensten om hier meer over te horen en mee te zingen en genieten van de prachtige kerstmuziek.

De twee identieke diensten starten om 19:00 uur en 21:30 uur. Toegang is gratis, wel dient er een plaats gereserveerd te worden om teleurstellingen op de avond zelf bij drukte te voorkomen.

Tickets kunnen besteld worden bij www.truetickets.nl/eghwknd

 

Vertalingen

Er zal in de dienst vertaling beschikbaar zijn in het Engels, Arabisch en Farsi. Vraag hiernaar bij binnenkomst. Via een draadloze koptelefoon kunt u de dienst dan live vertaald krijgen.

Translations

Translation services will be available in English, Arabic and Farsi. Ask for this at entry. The service can then be translated live via a wireless headset.

Kerstnachtdienst 2019


Hieronder kunt u de kerstnachtdienst 2019 kijken. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst.

Live-stream.


Hieronder kunt u de kerstnachtdienst live mee kijken. De stream is rond 18.00 uur op 24 december beschikbaar. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst.

Video compilatie kerstnachtdiensten

Bekijk hieronder een aantal compilatie video's.

1e Kerstdag | Kerstgezinsdienst | 10:30 uur

Eerste kerstdag (25 december) is er weer een kerstgezinsdienst. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere dienst met ons te vieren. De dienst begint om 10:30 uur in De Poort, Polderlaan 1, Oud-Beijerland.

Sterren gezocht!

Een warme en humoristische kerstvoorstelling rond de Wonderwolk. Over een stoer schaap dat denkt dat 'ie een superster is en een wollig schaap dat compleet de weg kwijt is. Als het avontuur compleet in het honderd lijkt te lopen komt het publiek als stralende sterren in actie en belanden we bij een stal dat een eeuwenoud wonder herbergt...

De Wonderwolk vol bijzondere instrumenten, grappige poppen en wonderlijke verhalen bewijst dat wonderen de wereld nog niet uit zijn! Met muzikaal meespeeltheater wil de Wonderwolk een plek bieden waar je mag ontdekken dat ook jij bijzonder bent en in de wolken mag zijn.