Wie wij zijn

De Evangelische Gemeente Hoeksche Waard (EGHW) is een jonge gemeente die is ontstaan in 1994. Sinds zondag 14 oktober 2018 komen wij iedere zondag samen in ons eigen gebouw 'De Poort', Polderlaan 1, Oud-Beijerland.

De EGHW wil de inwoners van de Hoeksche Waard:
  • het evangelie overbrengen
  • hen opnemen in Gods huisgezin
  • leren groeien tot geestelijke volwassenheid om
  • zich in te zetten in Gods Koninkrijk en
  • God te aanbidden

 

Brochures

Tijdens onze samenkomsten komen er diverse onderwerpen aan het bod. Om meer te vertellen over een aantal belangrijke onderwerpen, hebben onze oudsten een aantal brochures gemaakt die in de kerk te verkrijgen zijn.
Interesse? Neem ze gewoon mee!

Onze leiders

Dit team van oudsten zorgt voor de dagelijkse besturing van de EGHW. Iedere oudste draagt daarnaast zorg voor specifieke pijlers binnen de gemeente.

Activiteiten

We zijn een dynamische gemeente die op veel gebieden actief is, voor jong en oud. Meer weten? Klik op het plaatje.
Kinderen
Jeugd
Jong volwassenen
Volwassenen
Onderwijs
Lofprijs & Aanbidding
Alpha
Projecten

Zending

We hebben als gemeente het verlangen om het evangelie te verkondigen.
Niet alleen in de Hoeksche Waard, maar we ondersteunen ook zendelingen die dit buiten onze regio doen. Daarom worden vanuit de EGHW een flink aantal zendelingen ondersteund in hun werk.

Niet iedere zendeling mag op deze website genoemd worden omdat sommigen gevaar lopen in het land waarin ze verblijven. Hier vindt u een overzicht voor zover we de gegevens openbaar kunnen maken.

ANBI Gegevens

Per 1-1-2008 is de EGHW en haar gelieerde stichtingen 'Draagt Elkanders Lasten' (DEL) en Stichting 'Praise the Lord' (PTL) door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beoogende Instelling (ANBI) aangemerkt. Dit betekent dat uw giften/bijdragen/schenkingen aan genoemde instellingen fiscaal aftrekbaar zijn.