Adresgegevens

Wilt u ons bezoeken? Er is iedere zondag één samenkomst in Oud-Beijerland. Dit is op dezelfde locatie als onze doordeweekse activiteiten.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die door de EGHW georganiseerd worden? Ben je géén lid van de EGHW? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief zal gemiddeld 1x per 2 maanden verstuurd worden. Jouw gegevens zullen voor geen andere doeleinden gebruikt worden dan voor de nieuwsbrief van de EGHW. Het blijft altijd mogelijk om je uit te schrijven.

Postadres

Evangelische Gemeente Hoeksche Waard
Polderlaan 1
3261 ZA Oud-Beijerland

Samenkomsten

EGHW 'De Poort'
Polderlaan 1
3261 ZA Oud-Beijerland

Parkeren

Op zondag kunt u uw auto parkeren op het parkeerterrein van De Poort, de WvO, de Lidl en de multifunctionele school. Volg de aanwijzingen van de mensen van parkeerbeheer. Parkeren in de wijk is niet toegestaan.

Ruimte reserveren

beheer@eghw.nl

Contactpersonen EGHW

Wanneer u meer informatie wilt of vragen heeft met betrekking op onze gemeente dient u met onderstaand contactpersoon contact op te nemen.

Beheerder De Poort
Tel: 06-10367456
beheer@eghw.nl

Secretariaat EGHW
Email: info@eghw.nl

Beheerder website
Email: website@eghw.nl

Financieel

Voor financiële zaken zoals giften, periodieke liefde gave (PLG), legaten, (lijfrente)schenkingen, incasso's e.d. betreffende de EGHW, kunt u zich wenden tot de penningmeester  per email penningmeester@eghw.nl

Giften EGHW Algemeen

Giften voor de gemeente ter bekostiging van de samenkomsten, gemeente-activiteiten, evangelisatie en ter ondersteuning van onze 6 zendelingen(echtparen) zijn zeer welkom!
Gebruikt u hiervoor onderstaande gegevens:
NL04INGB0000765860 t.n.v. EGHW te Oud-Beijerland of NL84RABO0147412935 t.n.v. EGHW te Oud-Beijerland

Giften huisvestigingsfonds

Als u uw gift enkel en alleen voor het huisvestingsfonds wilt overmaken kan dit via NL30RABO0151140065 t.n.v. EGHW o.v.v. Huisvestingsfonds
Echter kent de EGHW ook speciale en gunstige financiele voorwaarden voor uw bijdrage aan de nieuwbouw. Neem hiervoor contact met ons op!

Giften Stichting DEL

Omdat de EGHW de stichting 'Draagt Elkanders Lasten' meefinanciert, verzoeken wij u uw giften in eerste instantie aan de EGHW over te maken. Wilt u specifiek onze zendelingen ondersteunen, dan kunt u uw bijdrage overmaken aan:
Stichting 'Draagt Elkanders Lasten'
NL60INGB0007409255