Uitnodigen

In deze vreemde periode lijkt het alsof een dikke donkere deken van angst en onzekerheid de wereld om ons heen bedekt. En het houdt iedereen bezig. Daar doorheen mogen wij als kerk juist een licht laten schijnen. Het Licht laten zien dat voor ons uitgaat. Hoop delen. Liefde doorgeven. Een boodschap van Leven uitdragen.
En dat kan al heel gemakkelijk. Iedere zondag is onze online kerkdienst nu voor iedereen toegankelijk. Vanuit je eigen huiskamer kijken, maakt de kerkdienst een heel stuk laagdrempeliger. Dus een heel mooie gelegenheid om je vrienden en familie uit te nodigen!
Doe jij mee?

Hoe kun jij het delen?

Heel eenvoudig.
    1. Bedenk wie jij zou willen uitnodigen (en je hoeft nu niet binnen de Hoeksche Waard te denken, denk wereldwijd!)
    2. We hebben een paar afbeeldingen voor jou, die je kunt delen via WhatsApp, Facebook, Instagram of e-mail. Kies één van de uitnodigingen die hieronder staan (niet allemaal tegelijk ) en deel deze!
    3. Schrijf er een persoonlijk berichtje bij met de link (www.eghw.nl), met bijvoorbeeld dit bericht:

    De online kerkdienst vind je op www.eghw.nl (klik op de video van deze zondagochtend). Om 9.45 is er een moment voor de kinderen, waarna om 10.00 uur de kerkdienst begint. Kun je de dienst niet om 10.00 uur volgen? Geen probleem, al onze kerkdiensten zijn op ieder moment terug te kijken. Laat gerust weten wat je ervan vindt!

    Deel jij mee?