Opwekking 2020

 

Vanuit de overheid zijn maatregelen aangekondigd in verband met de verspreiding van het coronavirus (COVID-19). Hierdoor gaat de Pinksterconferentie 2020 niet door. Voor actuele informatie raden we je aan om onze website goed in de gaten te houden. Hier zullen we mededelingen vermelden.
Opwekking 2020

 

 

Opwekking 2020

 

Van vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni 2020 organiseert Opwekking voor de 50e keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 65.000 mensen naar de polder, onder wie meer dan 150 EGHWers. De EGHW heeft ieder jaar een eigen veld waar alle leeftijden kamperen en elkaar ontmoeten.

 

 

Impressies vorige jaren

Wat is opwekking

Opwekking is de jaarlijkse Pinksterconferentie in Biddinghuizen waar meer dan 65000 mensen gezamenlijk het Pinksterfeest vieren. De EGHW heeft ieder jaar een eigen veld waar we met meer dan 150 EGHW-ers kamperen en een heel gezellig en opbouwend weekend hebben. Dit weekend is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier andere EGHW-ers te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen!

Jeugd

De jeugd van de EGHW die slaapt bij Alive of Connected kan zich opgeven via onderstaande link.

Alive : https://mijn.eghw.nl/public/form.cfm?form_id=10048

Connected: https://mijn.eghw.nl/public/form.cfm?form_id=10049

 

Let op

Dat je bij je opgaven altijd minimaal 1 tent opgeeft zodat er voldoende ruimte is om ook alle grote jeugdtenten op te zetten, extra tenten kosten niets extra.

We hopen ook dit jaar weer met veel EGHW-ers een geweldig pinksterweekend te vieren! Voor informatie mail gerust: opwekking@eghw.nl

Opgeven

Geef je vanaf vrijdag 1 februari 00.00 uur op via de site van Opwekking. Doe dit gelijk, maar uiterlijk op 9 maart 2020. Hoe sneller we ons opgeven, des te beter is de plek van de EGHW (waarmee we proberen te voorkomen op veld F terecht te komen, wat heel lang aanlopen is naar het conferentiecentrum).

Wat moet je doen?

1. Geef je op via de site van opwekking
2. Schrijf je daarna in via https://mijn.eghw.nl/public/form.cfm?form_id=18.
Geef daarbij dezelfde naam op die op uw bevestiging van Opwekking staat, en vul dit aan met het reserveringsnummer! Deze stap is erg belangrijk i.v.m.de uiteindelijke groepsreservering.

[contact-form-7 id="4257" title="Opwekking"]