Locatie & tijd

We hebben iedere zondag een samenkomst om 10.00 uur in Oud-Beijerland. We zouden je daar graag ontmoeten!

Spreekrooster

22 september: Hugo 't Hart - Startzondag
29 september: Chris Wiegeraad
6 oktober: Jan van Vliet - Avondmaal

Agenda

Bekijk hier onze aankomende activiteiten en evenementen. Ga naar de agenda pagina om ook de reguliere activiteiten te zien.
27 september 2019
Thema van dit jaar: jouw agenda, Gods agenda. Vuur, ontmoeting & vriendschap. Mannen uit de Hoekse Waard en omgeving komen hier bij elkaar om van hart tot hart te spreken, iets te leren en vrienden te maken. Samen een vuurtje te stoken met ‘n biertje of wat fris in je hand. En misschien ga je wel beter weg als je kwam! Nieuwsgierig? De avond begint rond 20.00 uur en heeft een uitloop tot 23.00 uur. Er wordt gecollecteerd voor de gemaakte kosten. Neem vrienden mee en wees welkom! Op Vrijdag 27-09-2019 op het Zalmpad 9 te Oud-Beijerland (scoutinggebouw) een kampvuuravond! Www.Kampvuur-avonden.nl. Info: Ronald van de Geer 06 - 15 51 38 01
Zalmpad 9 te Oud-Beijerland
10 oktober 2019
Hoe is het leven voor Christenen in Iran? Wat maken zij mee? Waar is de kerk in een land waar geen kerk is? Gevlucht omdat ze Christen zijn. Wonen in de Hoeksche Waard. Wat kunnen wij van hen leren? Stuurt God hen naar ons toe? Vluchtelingen uit Iran vertellen hun verhaal.
De Poort
12 oktober 2019
Kom op 12 oktober naar het Kirk Franklin tribute gospelconcert van BlackGospel Experience, Chosen Gospel Choir én Gospel Boulevard. Gospelzang, passie, plezier en geloofsbeleving staan centraal tijdens het concert. BlackGospel Experience houdt dit koorevenement & concert in samenwerking met de Evangelische Gemeente Hoeksche Waard in de 'De Poort' in Oud-Beijerland. Koop je tickets nu via https://blackgospelexperience.nl/…/12okt19-why-we-sin…/eghw/
De Poort
18 oktober 2019
Het programma van de bidden&vasten conferentie bestaat uit verschillende sessies die elkaar afwisselen: worship, onderwijs en gebed. Iedere dag start het programma om 10.00 uur en eindigt tussen 21.00/22.00 uur. Er is veel tijd voor lofprijs en aanbidding en daarnaast geeft Herman Boon iedere dag onderwijs uit de bijbel over gebed, vasten, geestelijke strijd, het opbouwen van je gebedsleven, enzovoort. Natuurlijk nemen we veel tijd om samen te bidden en om het onderwijs in praktijk te brengen. Ook nemen we veel tijd om bij God te zijn, Hem te zoeken en zijn stem te (leren) verstaan.
De Poort
15 november 2019
Sela komt in september met een nieuwe CD 'Thuis' en organiseert een reeks concerten om de nieuwe liederen samen te zingen. 'Thuis zijn' wordt verbeeld met het bekende schilderij van Rembrandt 'De terugkeer van de verloren zoon'. Dit schilderij is misschien wel een van de mooiste beelden van Gods liefde voor ons. Een onvoorwaardelijk houden van. 'Mijn jongen, jij bent altijd bij me, en alles wat van mij is, is van jou.'
De Poort
20 november 2019
“Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest …” (Mattheüs 28:19). Iedereen die Jezus heeft aangenomen als Redder en Heer kan dan door onderdompeling in water worden gedoopt in de naam van de Here Jezus. Door deze doop wordt openlijk getoond dat iemand afscheid neemt van de wereld en zijn/haar leven als zondaar, om voortaan als discipel van Jezus Christus te leven. Met deze stap ‘beken je kleur’: Je maakt duidelijk welke weg je kiest en dat je aan Jezus’ kant staat. Tijdens deze avond wordt vanuit de Bijbel onderwijs gegeven over de doop en is er uitgebreid de tijd om op vragen in te gaan. We gaan ervan uit dat u voor het bezoeken van de doopbespreking onze brochure (zie foldertafel of www.eghw.nl/onderwijs/) over de doop hebt doorgelezen. Het…
De Poort

Activiteiten

We zijn een dynamische gemeente die op veel gebieden actief is, voor jong en oud. Meer weten? Klik op het plaatje.
Kinderen
Jeugd
Jong volwassenen
Volwassenen
Onderwijs
Lofprijs & Aanbidding
Alpha
Bidstonden

Durf jij de volgende stap te zetten?

Het is ons doel om op steeds meer op Jezus te gaan lijken.  Nieuwe gebieden zijn altijd spannend maar wij helpen je graag om een volgende stap te zetten.

 

Kerstnachtdienst 2018


Hieronder kunt u de kerstnachtdienst 2018 kijken. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst.

Thema: “Blijf in Mij”

We willen als gemeente 2019 beginnen door ons te focussen op Jezus. We verlangen ernaar om een kerk te zijn die vol is van Jezus, vol is van Zijn liefde en daardoor veel vrucht gaat dragen; met diepe wortels en brede invloed.

Jezus Overwinnaar

Met Pasen hadden wij een bijzondere Paaspraise in de Poort. Onder leiding van EGHW Worship en met een overdenking van Wim Grandia was het een intieme aanbiddingsavond waarin we met een grote groep mensen vierden dat Jezus overwinnaar is.