Opwekking 2019

Het is weer zo ver! Vanaf 1 februari 00.01 uur kan er weer worden ingeschreven voor het Opwekkings weekend. Je kunt je opgeven tot en met zondag 3 maart 24.00 uur.

Hoofsprekers zijn Henk Stoorvogel, Dorina Nauta, Peter Halldorf, Gary Haugen, Ruben Flach, Martin Koornstra en Theo van den Heuvel.

Wat is opwekking

Opwekking is de jaarlijkse Pinksterconferentie in Biddinghuizen waar meer dan 65000 mensen gezamenlijk het Pinksterfeest vieren. De EGHW heeft ieder jaar een eigen veld waar we met meer dan 150 EGHW-ers kamperen en een heel gezellig en opbouwend weekend hebben. Dit weekend is een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier andere EGHW-ers te ontmoeten en elkaar beter te leren kennen!

Jeugd

De jeugd van de EGHW die slaapt bij Alive of Connected kan zich opgeven bij hun leiding.

Let op

Dat je bij je opgaven altijd minimaal 1 tent opgeeft zodat er voldoende ruimte is om ook alle grote jeugdtenten op te zetten, extra tenten kosten niets extra.

We hopen ook dit jaar weer met veel EGHW-ers een geweldig pinksterweekend te vieren!
Voor informatie mail gerust: opwekking@eghw.nl

Opgeven

Geef je direct op vrijdag 1 februari op via de site van Opwekking. Hoe sneller we ons opgeven, des te beter is de plek van de EGHW (waarmee we proberen te voorkomen op veld F terecht te komen, wat heel lang aanlopen is naar het conferentiecentrum).

Wat moet je doen?

1. Geef je op via de site van opwekking
2. Schrijf je daarna in op deze website van de EGHW. Geef daarbij dezelfde naam op die op uw bevestiging van Opwekking staat, en vul dit aan met het reserveringsnummer! Deze stap is erg belangrijk i.v.m.de uiteindelijke groepsreservering.

Ja ik ga mee naar Opwekking!

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoon

Reserveringsnummer

Aantal caravans

Aantal tenten

Aantal kampeerwagens

Aantal kampers

Slaapt bij iemand anders
JaNee

Aantal personen

Impressies vorige jaren