Welkom bij de EGHW kerstnachtdiensten

Wij houden 24 december 2 identieke kerstnachtdiensten in sporthal 'De Boogerd' in Oud-Beijerland. Dit ter ere van de geboorte van de Zoon van God. Viert u dit feest met ons mee?

Kerstnachtdienst terugkijken


Hieronder kunt u de kerstnachtdiensten van de EGHW terugkijken. Wim Grandia bracht een geweldige boodschap.

Bekijk hieronder de eerste kerstnachtdienst van 19:00-20:30

Bekijk hieronder de tweede kerstnachtdienst van 21:30-23:00

Video compilatie kerstnachtdiensten

Bekijk hieronder een aantal compilatie video's. Het belooft ook dit jaar weer een feest te worden!

Goede doel kerstnachtdienst 2016

De opbrengst voor het Haiti project van de collecte is uitgekomen op 10.000 euro! Iedereen hartelijk dank voor jullie bijdrage!


Elk jaar ondersteunen we een goed doel met de collecteopbrengst. Vorig jaar betrof dit een project van 'Doctors on Mission' in Haiti.

Doctors On Mission (DM) werkt onder impuls van de Vlaamse arts Dr. Rik Celie.
Sinds 1990 brengen Rik en zijn inheemse medische teams gezondheidszorg in het binnenland van Bolivia, Haïti & N. Pakistan. Daar waar nooit enige medische zorg kwam brengen zij levensreddende hulp. Tevens werden er Medische Centra opgericht om preventie te brengen en continuïteit te waarborgen. Ook bracht DM hulpverlening aan slachtoffers van erkende natuurrampen zoals bij aardbevingen, epidemieën, overstromingen, orkaan en supertyfoon.

Dit goede doel gaat over de opvang en zorg van honderden weeskinderen in de uithoeken van Haïti. Uw steun is van harte aanbevolen!

1e Kerstdag | Kerstgezinsdienst | 10:30 uur

Eerste kerstdag (25 december) is er weer een kerstgezinsdienst. Van harte uitgenodigd om deze bijzondere dienst met ons te vieren. De dienst begint om 10:30 uur in de CSG Willem van Oranje. Randweg 2, Oud-Beijerland.

Hoor de Engel Zingt

Jozef en Maria zijn op weg naar Bethlehem. Daar wordt het kindje Jezus geboren in een stal. Herders horen van het goede nieuws en gaan samen met hun schapen op weg voor een spannende reis om het kindje te begroeten. Maar koning Herodes is niet blij en bedenkt een plan om Jezus te doden. Lukt het de herders en de schapen om Jezus te begroeten? En wat doet de Engel in de stal?