Welkom bij de EGHW kerstnachtdiensten

Wij houden 24 december 2 identieke kerstnachtdiensten in sporthal 'De Boogerd' in Oud-Beijerland. Dit ter ere van de geboorte van de Zoon van God. Viert u dit feest met ons mee?

Kerstnachtdienst terugkijken.


Hieronder kunt u de kerstnachtdienst 2017 terugkijken. We wensen u veel zegen toe bij het bekijken van deze dienst waarin Bart van Nes het woord met ons deelt.

Vertalingen

Er zal in de dienst vertaling beschikbaar zijn in het Engels, Arabisch en Farsi. Vraag hier naar bij binnenkomst. Via een draadloze koptelefoon kunt u de dienst dan live vertaald krijgen.

Translations

Translation services will be available in English, Arabic and Farsi. Ask for this at entry. The service can then be translated live via a wireless headset.

ترجمه ها

ترجمه ی سرویس به زبانهای انگلیسی ، عربی و فارسی از طریق هد ست انجام می شود. <می توانید آن را در درب ورودی درخواست کنید.

ترجمة

وستتوفر خدمات الترجمة باللغات الإنجليزية والعربية والفارسية. اطلب ذلك عند الإدخال. ويمكن بعد ذلك ترجمة الخدمة مباشرة عبر سماعة رأس لاسلكية.

Video compilatie kerstnachtdiensten

Bekijk hieronder een aantal compilatie video's. Het belooft ook dit jaar weer een feest te worden!

Afgelopen september waren de verschrikkelijke beelden te zien van orkaan Irma. Het brute natuurgeweld heeft onder andere het eiland Sint Maarten compleet verwoest. De inwoners zijn hun huizen kwijt, kerken zijn verwoest en zoveel andere voorzieningen ontbreken.

De EGHW gelooft dat het daarom goed is om met deze Kerstnachtdiensten in actie te komen voor Sint Maarten. Nu maanden later, nadat het land de eerste opbouw fase achter de rug is, is hulp juist hard nodig om het land weer op te bouwen.

De EGHW ondersteund het landelijk platform FMF (Friends for Ministries in Fellowship) die met plaatselijke gemeentes samenwerkt om de wederopbouw gericht te kunnen aanpakken Onder leiding van een zeer gerespecteerde voorganger Norma Arrindell wordt dit gecoördineerd en zijn er inmiddels daken van huizen en kerkgebouwen hersteld. Door dit persoonlijke contact wordt FMF op de hoogte gehouden van de vorderingen en behoeftes. Zo is er duidelijkheid waar het geld aan besteed wordt en kan er zeer gericht hulp verleend worden. FMF laat weten dat er nog steeds veel geld nodig is voor Sint Maarten.

Met de collecte opbrengst van de Kerstnachtdiensten kunnen de gemeentes op Sint Maarten verder ondersteund worden, waardoor er verder gegaan kan worden met de wederopbouw.

1e Kerstdag | Kerstgezinsdienst | 10:30 uur

Eerste kerstdag (25 december) is er weer een kerstgezinsdienst. Van harte uitgenodigd om deze bijzondere dienst met ons te vieren. De dienst begint om 10:30 uur in de CSG Willem van Oranje. Randweg 2, Oud-Beijerland.

De dieren van Behtlehem

De dieren van Bethlehem moeten worden geteld. Mevrouwtje Duif neemt haar taak heel serieus, maar dan komt er een brief binnen van Veldmuis: Jozef en Maria komen eraan en Maria is zwanger van een bijzonder kind. De dieren moeten een slaapplaats voor hen zoeken. Lukt het om op tijd alle dieren geteld te hebben en een slaapplek te vinden voor het bijzondere kindje? Gelukkig helpen de dieren mee!